Lézerpontosságú tervezés és vágás

Lézer vágott elemek látványtervezése

Kíváncsi, hogyan illeszkedne az Ön ingatlanához egy lézerrel vágott kerítéselem, korlát, klíma takaró vagy térelválasztó? Semmi gond! Ossza meg velünk elképzeléseit és küldjön néhány képet az aktuális állapotról, esetleg egy inspirációs fotót arról, amit szeretne majd látni. A megoldás: látványtervezés!

Lézer vágás minta korlát

Szakértő csapatunk számítógépen, előzetes látványtervet készít, amely a lehető legpontosabban bemutatja, hogyan mutatna a kiválasztott lézerrel vágott szerkezeti elem az Ön környezetében. Így biztos lehet benne, hogy a végeredmény megfelel majd az elvárásainak!

Számítógépes látványtervezés folyamata:

Küldjön képet a környezetről. A kiválasztott minta és méretek alapján számítógépes grafikusunk elkészíti a látványtervet. Így már a termék legyártása előtt "képet kap" arról, hogyan is illeszkedik az új lézer vágott kerítés- vagy korlátelem az ön otthonába...

Ha minden részlet a helyére került, csak akkor indítjuk a szerkezetlakatos munkákat. Indul a gyártás, a panelek lézervágása és hajlítása. Az elemek festésre történő előkészítése, porszórása és összeszerelése lakatos műhelyünkben.

A Vágó Lézer csapata által legyártott és a helyszínen felszerelt lézer vágott korlát:

A lehetőségek határtalanok – csak az Ön fantáziája szabhat korlátokat!

A fenti műveletsor természetesen nem csak kimondottan a korlátokra vonatkozik. Egy lehetséges példa arra, hogyan tudja az Ön otthonában a lézer vágott termékeinket minimális kockázattal országosan megrendelni.

Megtervezzük, megvalósítjuk, otthonában felszereljük!

Lépjen velünk kapcsolatba!